«Пропонуйте ідеї, як зробити своє місто кращим для молоді»

  • Дата публікації: 22.12.2017

20 грудня відбулася презентація конкурсу «Молодіжна столиця України» в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини створеного за ініціативою Міністерства молоді та спорту, Національної молодіжної ради і Українського інституту міжнародної політики.

На заході були присутніми Ольга Чирва ‒ директор НН Інституту економіки та бізнес-освіти, Наталія Вдовиченко – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради, Ольга Солтусенко ‒ голова ради Уманської міської дитячої організації «Гарт», Ольга Ремез – начальник відділу фізичної культури і спорту Уманської міської ради, Петро Паєвський   – директор центру культури і виховання студентів Уманського національного університету садівництва, Алла Тичінська – директор Міського Будинку дитячої та юнацької творчості м. Умань, Євгеній Коваленко ‒ БОБФ «ВОЛЯ» та інші учасники.

Ольга Чирва, регіональний координатор конкурсу, зауважила,  що подібний конкурс активно впроваджується в багатьох європейських країнах і метою його реалізації в Україні є поширення кращих практик молодіжної роботи, обмін досвідом та залучення молоді до усіх сфер життя на місцевому та регіональному рівнях.

Наталія Вдовиченко додала, що подібний конкурс сприятиме мінімізації негативних тенденцій міграції та сприятиме процесам децентралізації на місцевому рівні, а також зазначила, що наше місто та молодь налаштовані на перемогу.

Під час заходу була сформована робоча група для роботи над заявкою, а також обговорені аспекти майбутньої співпраці молоді з владою міста.

Конкурс «Молодіжна столиця України» буде проводитись щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді.


Міні галерея


Лютий
Квітень