В НН Інституті економіки та бізнес-освіти відбувся науково-практичний семінар

  • Дата публікації: 16.02.2018

В сучасних умовах динамічного розвитку туристичних потоків у результаті економічної та культурної глобалізації виникає потреба у підвищенні якості надання послуг в індустрії гостинності, складовою якої є заклади розміщення та  харчування.

Для обговорення питання сучасного стану та перспектив розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в м. Умань та Уманському регіоні 15 лютого 2017 року за ініціативи кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи був проведений науково-практичний семінар на тему: «Сучасний стан розвитку готельно-ресторанної справи в регіоні».

Із вступним словом до присутніх звернулася завідувач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи доцент Інна Поворознюк, яка представила учасників семінару та висвітлила основні аспекти розвитку готельно-ресторанної справи у регіоні.

У роботі науково-практичного семінару взяли участь адміністратори ресторанів Олег Немировський («Forest Club Sherwood») та Оксана Власюк («Чікаго»), викладачі  та студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» НН Інституту економіки та бізнес-освіти.

Оксана Литвин, викладач кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, виступила з доповіддю, в якій представила аналіз конкурентоспроможності готельно-ресторанних закладів регіону.

Запрошені фахівці цієї галузі розповіли про перспективи розвитку та ризики готельно-ресторанного бізнесу, вплив інновацій та інноваційних методів управління персоналом на якість надання послуг для підвищення конкурентоспроможності закладів харчування та розміщення.

Організований захід дав можливість учасникам отримати корисну інформацію та практичні поради, щодо специфіки організації та особливостей розвитку готельно-ресторанної справи в регіоні.

 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень