Майстер-клас «Володар часу»

  • Дата публікації: 16.03.2018

У рамках освітнього проекту «Школа юного маркетолога» 12 та 14 березня 2018 року на базі НН Інституту економіки та бізнес-освіти відбувся майстер-клас з тайм-менеджменту. Куратор заходу Ольга Бовкун, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, допомогла старшокласникам зрозуміти, якою важливою перевагою успішної людини є вміння раціонально використовувати її головний ресурс – час.

Основним завданням тайм-менеджменту є ефективне планування робочого часу, знаходження тимчасових ресурсів, розстановка пріоритетів і контроль виконання запланованих завдань. Правильне управління власним часом допомагає прискорити досягнення поставлених цілей, розвити навички багатозадачності, активізувати внутрішній потенціал.

Учасники майстер-класу, що пройшов у формі ділової гри, ознайомилися з особливостями тайм-менеджменту, дізналися про головні правила управління часом, зробили аналіз ефективності використання особистого часу, відпрацювали навички планування робочого часу, розглянули доцільність стратегічного розподілу цілей за сферами життя.

Протягом майстер-класу старшокласники ознайомилися з методикою аналізу та планування власного життя – «Колесо життя». Завдяки вправам «Правило 20 хвилин» та «Як не відволікатись від роботи: 12 рекомендацій» учасники школи дізналися, для чого потрібне планування життя, як не відкладати справи на завтра й упоратися з усім за 24 години, набули практичних навичок збереження концентрації уваги на дійсно важливих речах.

Проведений майстер-клас допоміг усім учасникам розкрити власні цілі та виділити головні потреби в житті для досягнення життєвого балансу.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень