Новини інтституту

Шановні викладачі та студенти!

18.09.2013
Шановні викладачі та студенти!

Шановні викладачі та студенти! У жовтні відбудеться науково-методичний семінар на тему “Макроекономічні аспекти функціонування економічної системи України”. Бажаючих прийняти участь оргкомітет просить до 01 жовтня 2013 року подати лаборанту кафедри економічної теорії та права теми тез доповідей за наступними напрямами: 1. Ринковий механізм саморегулювання економіки 2.  Державне регулювання економіки

Студенти 1 – го курсу кафедри “Туризм та готельно –…

18.09.2013
Студенти 1 – го курсу кафедри “Туризм та готельно – ресторанна справа” відвідали  Національний дендрологічний парк “Софіївка”

18 група “Туризм” разом із куратором відвідали Софіївку!!! Залишились приємні та хороші спогади від цікавої прогулянки! Відбулось ближче знайомство нашого дружнього колективу!!! Міні галерея

З днем НR-менеджера

18.09.2013
З днем НR-менеджера

До професійного свята НR-менеджера, яке традиційно відзначається третьої середи вересня, на базі кафедри маркетингу та управління бізнесом проведено науково-методичний семінар «Управління персоналом та економіка праці: від теорії до практики». У роботі семінару взяли  участь директор  рекрутингового  агентства «Умань-персонал»  Барилюк  Дмитро Юрійович та студенти напрямів підготовки «Управління персоналом та економіка праці»

Оголошення: До уваги викладачів та студентів!

18.09.2013
Оголошення: До уваги викладачів та студентів!

Кафедра економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту запрошує до участі у науково-методичному семінарі «Податкова реформа в контексті реалізації основних положень Податкового кодексу», який відбудеться 20 вересня 2013 року за адресою: м. Умань, вул. Садова, 2 (початок роботи – 11.15 год., аудиторія 317).

Березень
Травень